Avís legal

Benvingut la pàgina WEB de Càmping La Mola

A continuació, us exposem les condicions d'ús d'aquest WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB us atorga el rol d'usuari de la mateixa i per tant, accepteu les clàusules detallades en aquest document.

Identificació

De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información i Comercio Electronico, s'informa que campinglamola.com és un domini de Càmping La Mola amb domicili social a Crta. d'Espot LV-5004 Km.5, 25597 Espot

La societat es denomina M. Carmen Araguàs Nat amb CIF 40899865T i que figura inscrita al Registre Mercantil.

Normes d'utilització

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l'ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la vostra banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d'aquesta pàgina WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

Propietat intel·lectual

Les pàgines del WEB i la informació o els element que conte, incloent-hi textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals Càmping La Mola o les empreses del seu grup en són titulars o amb llicències legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport mitjà sense l'autorització prèvia i expressa.

Responsabilitat

La nostra intenció es la d'oferir un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i la màxima qualitat.

De totes maneres, li informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar impedides, o interrompudes per factors o circumstancies alienes a la nostra voluntat.

Càmping La Mola no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

Càmping La Mola no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

  • Interferències, interrupcions, errades, omissions, averies telefòniques, retards, boquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecarregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions.
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat del lloc WEB.
  • Errades produïdes per un mal funcionament del navegadors o per l'ús de versions no actualitzades del mateix.

L'usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícits o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat per danys i perjudicis causats.

Així mateix, l'usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici, que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "spiders", ... o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

Legislació

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.